ATLANTIS 2021

Akvari​edykning på Atlantis

2019​

Da Valentines og mors fødselsdag er en og samme dag (14. februar), så er det naturligvis uundgåeligt med en kærlighedsbuket fra sønnike. Uanset, hvor mange narrestreger han havde lavet i løbet af dagen, så var alt tilgivet. Mors hjerte smeltede.

Et ømt øjeblik i Aquaventure Waterpark, hvor en delfin ville kysse. Den danske dreng afviste dog muligheden, da delfinen lugtede for kraftigt af fisk.

Slut med Pokemon, Star Wars og LEGO-klodser. Nærmest fra den ene dag til den anden blev den altopslugende interesse for Bertram at spille fodbold. Far er tilfreds!

Efter 6 runder af dette slag bowling ville Bertram hellere spille fodbold igen :-)

2013

​Da Atlantis åbnede i 2008 var det med en ceremoni, der var på grænsen til det vanvittige med et fyrværkerishow, der var syv gange større end det kineserne fyrede af til åbningen af OL i Beijing samme år. Herudover var der fløjet et utal af kendte gæster ind for at kaste glans over arrangementet. Kylie Minogue, Michael Jordan og Robert De Niro var nogle af "husets venner". Se en video fra åbningen HER, hvor det nærmest ser ud til, at de er ved at brænde Palmen af!

Indenfor findes et kæmpe akvarium med 65.000 fisk og havdyr, hvor man kan få øje på alt fra pilrokker til guitarhajer. Tidligere havde de også en hvalhaj i akvariet, men det mødte voldsom kritik fra nær og fjern, så det blev besluttet at sætte den fri.​

​​Det kostede i omegnen af 10 milliarder kroner at bygge Atlantis The Palm, og det tager adskillige dage at overskue de mange faciliteter og poolområder.

Stort smil i en endnu større redningsvest.

​I forbindelse med Atlantis ligger Aquaventure, der er Mellemøstens største vandland med masser af vandrutsjebaner, hvor nogle er hyggelige mens...

​...andre er mere dristige som denne, hvor nedkørslen foregår i mørke.