MANCHESTER 2022 (maj)

​MANCHESTER 2006

​Manchester United er en af verdens største og mest populære fodboldklubber med millioner af fans verden over, og De Røde Djævle er den eneste engelske fodboldklub, der nogensinde har vundet mesterskabet, FA Cup'en og Champions League på en sæson. Den uforglemmelige "Treble" blev vundet i 1999 med Peter Schmeichel mellem stængerne.

Old Trafford har siden 1910 været hjemmebane for Manchester United, og stadion er også kendt som "Drømmenes Teater". Den første dansker, der kunne kalde Old Trafford for sin hjemmebane, var Jesper Olsen, der spillede i klubben fra 1984 og fire år frem.

​Der er plads til 76.000 tilskuere på mægtige Old Trafford, hvor Ryan Giggs har rekorden med hele 953 kampe i den rød-hvide trøje. Han lagde støvlerne på hylden i 2014 efter at have spillet 24 år for Manchester United og vundet 13 mesterskaber.

I 1944 fik tyskerne ramt Old Trafford under et af deres mange bombetogter, og holdet kunne først vende tilbage fem år efter, da stadion var genopbygget.

​Herligt at opleve stemningen på Old Trafford, som jeg så tit har set kampe fra foran skærmen.

​Wayne Rooney og Christiano Ronaldo var de store profiler denne aften.

​Fortjent sejr, hvor FCK trods alt slap med æren i behold.

​En krambod til ære for Sir Matt Busby, der var manager for Manchester United i 24 år. Han overlevede flystyrtet i 1958, hvor otte spillere fra truppen på tragisk vis blev dræbt.