Washington 2007

Staten Washington - ikke at forveksle med hovedstaden af samme navn på østkysten - er opkaldt efter USA's første præsident George Washington.

The Baltimore Orioles kom denne aften forbi Safeco Field og tabte i en spændende kamp (5-4) til hjemmeholdets helte, Seattle Mariners.

Vi havde suveræne pladser og fik i løbet af kampen fat i de fleste regler. Baseball er amerikanernes nationalsport og er blevet spillet under profesionelle vilkår siden 1869. Største stjerne gennem tiderne er Joe DiMaggio fra The Yankees.

Den helt store stjerne for Seattle Mariners er japanske Ichiro, der med sin hurtighed og aggressive spillestil var en fornøjelse at se i aktion. Han har skrevet en femårig kontrakt med klubben til en værdi af astronomiske 100 millioner dollars!

De danske motorcykelbetjente må være godt misundelige på deres kolleger i Seattle, der kører Harley dagen lang.

Krølle tog også en tur på den...

Et klistermærke som dette med "Support Our Troops" sidder bag på tusindvis af biler i USA. Amerikanerne viser virkelig deres patriotisme i forhold til os europæere.

Vi kom forbi en flyver fra 1942...

...og inden længe sad "Luftens Helte" i kabinen. Bemærk den labre, lyserøde kvinde på ærmet. Råt, råt, råt!

Klædt på til en udendørs oplevelse i luftrummet over Seattle. Den småarrogante, selvoptagede, hovski-snovski pilot sad lige bag os.

Seattle's kystlinie og skyline med en drønende propel foran os.

Nedsigt.

Stor tilfredshed efter en autentisk og uforglemmelig oplevelse i luften.

Kunne ikke få nok af ophøjede udsigter, så vi kravlede en tur op i Seattle's landmærke, The Space Needle. (184 m.)

Se tårnets lækre hjemmeside på www.spaceneedle.com og få en endnu bedre fornemmelse af "360-graders-udsigten" over byen.

Pike Place Market i downtown Seattle er berømt for sin livlige fiskeforretning, hvor de ansatte synger og kaster fisk til hinanden dagen lang.

DR sendte på et tidspunkt et indslag om fiskeforretningen, hvor
humøret og det gode arbejdsklima fik de ansatte til at glemme stanken af fisk.

Der bliver skiltet med konsekvensen, hvis man skulle være så uheldig at ramme en asfaltarbejder i vejsiden - En klækkelig bøde og 15 års fængsel!