Nevada 2005, 2009, 2010, 2012 & 2013

Las Vegas er en af de få destinationer, som jeg med stor fornøjelse gerne besøger igen og igen. Der er altid noget nyt at opleve i byen, og så er der en ubeskrivelig glæde, energi og lyst til at leve livet. Har festet mange steder rundt omkring i verden, men skulle jeg vælge et sted at holde den sidste fest i mit liv, så er svaret: LAS VEGAS

Stjerneklubben var for niende gang på udflugt og for tredje gang tog vi til Las Vegas, hvor turens vildeste fest foregik på XS med en ualmindelig veloplagt...

...David Guetta bag pulten. Den franske DJ er blandt de bedst betalte i branchen, og i 2012 toppede han helt fortjent listen over de dygtigste pladevendere i verden.

Superstjernen strålede, hoppede og grinede i tre stive timer, mens han spillede det ene
hit efter det andet fra hans imponerende katalog, der har solgt i millioner af ksemplarer.

Kom med til festen ved at klikke på videoen ovenfor, og se mig klaske Guetta en High Five!

Hvorfor fik hun mon lov at låne din hat, Lars Emil?

Klar til koncert med Reginald Kenneth Dwight, der for de fleste nok er bedre kendt som Elton John. Vi oplevede den britiske sanger, pianist og legende på Caesars Palace.

Elton John har langet over en halv milliard plader over disken og er dermed en af musikhistoriens bedst sælgende kunstnere. Han er også kendt for sin ekstravagante garderobe og outrerede udklædninger, som vi lod os inspirere af for en kort stund.

Showet hedder "The Million Dollar Piano" og udover utallige klassikere, så...

...krydrede Elton John det fine sceneri med humoristiske anekdoter fra sit liv.

En ting er at filme en bid af showet med mobilen, men kvinden foran mig optog lange sekvenser med sin store, lysende iPad. En distraktion, der ikke behøver at gribe om sig.

Når et show er sat op af det canadiske underholdningsimperium Cirque du Soleil, så er der garanti for en aften med rigtig god underholdning, akrobatik, dans og musik.

Som det kan ses i baggrunden, så var temaet for denne opsætning Michael Jackson, og det var helt umuligt for os at sidde stille i sædet, når hans fængende rytmer ramte.

Som Elton John så gik Michael Jackson heller ikke kedeligt klædt. En af hans mest berømte kreationer er udstillet ved indgangen til teatret.

Michael Jackson har bidraget enormt til denne verdens musikalske og kulturelle udvikling, hvilket han vil blive hyldet for i mange årtier frem. I 2009 døde The King of Pop blot 50 år gammel af en dødelig mængde propofol, der er et beroligende præparat. Michael Jacksons personlige læge blev to år efter dødsfaldet idømt fire års fængsel for at have givet ham det.

The sun and Mr. Madsen is going down!

En stram strømer målte os til en mindre fartovertrædelse men valgte at give en større skideballe, hvor han råbte ind i bilen, om Christian havde lyst til at komme i fængsel. Da han havde svaret nej til det et par gange, ville han have oplyst synderens hårfarve.

Betjenten kunne ikke selv se det, da han havde solbriller på, og Christian havde lidt svært ved at huske, hvad leverpostejsfarvet hedder på engelsk. Betjenten kiggede nærmere og spurgte, om det var gråt. Jeg smilede og nikkede :-)))...løjerne fortsatte herefter i grøften, hvor den chokerede dansker skulle sætte sig på hug og afvente det skriftlige bødeforlæg.

På det tidspunkt var oplevelsen blevet så kulørt, at jeg måtte forevige med et enkelt billede. Behøver næppe pointere, at vi kørte ualmindeligt pænt resten af vejen hjem til vores hotel.

NEVADA 2012​

Back in Vegas med en...

...veloplagt og velklædt Stjerneklub 7 fra DanaWeb, hvor deltagerne på turen er de dygtigste salgskonsulenter samt udvalgte profiler fra resten af organisationen.

Det er muligt at foretage sig alverdens underholdende aktiviteter i Las Vegas, og er du en smule glad for hurtige biler, så bør du booke dit livs køretur gennem www.worldclassdriving.com - se videoen på deres hjemmeside og få en fornemmelse!

Disse fire fuldblodsbiler var linet op og stod skinnende i solen, da vi fulde af forventninger og "drengerøvs-adrenalin" ankom til udlejningsselskabets kontor.  Fra venstre ses en Jaguar XKR-S, Porsche 911, Ferrari 458 Italia og Audi R8 V10.

For både Christian og jeg var det uden tvivl den første køretur i en Ferrari, som vi glædede os mest til. Umuligt ikke at smile fra øre til øre, når man får...

...stukket nøglen i hånden, mærker den djævelske motorkraft og får lov at sætte kursen ud i det uendelige ørkenlandskab med et WRRROOOOAAAM!!!

Der kører en guide forrest og en guide bagerst med de fire superbiler imellem sig, så de på den måde kan kontrollere begivenhederne. I hver vogn er der en walkie, så man løbende får instrukser om, hvornår pedalen skal klappes i bund og slippes igen.

Havde umiddelbart regnet med, at de almindelige hastighedsbegrænsninger ville blive overholdt, men det var bestemt ikke tilfældet. Flere gange kørte guiden stærkere end jeg vurderede var forsvarligt, og hans stemme skrattede provokerende i walkien:
COME ON FERRARI...DON'T BE SHY!!"

Oplevelsen med at køre i en Ferrari levede op til alle mine forventninger og meget mere end det. Simpelthen så cool en fornemmelse at mærke accelerationen og...

...lytte til den hvæsende og aggressive motor, der ligger i "bagagerummet". Den render fra 0 til 100 km/t. på 3,4 sekunder og har en topfart på 325 km/t.

For et menneske med forstand på biler er der masser af lækker elektronik at justere i kabinen, men det holdt jeg mig fuldstændig fra at teste, så jeg ikke pludselig kom til at affyre et missil eller udløse katapultsædet ;-)

Ved udviklingen af Ferrari 458 Italia var den legendariske racerkører Michael Schumacher involveret, hvor han kom med gode idéer til både interiør i kabinen og funktioner i rattet.

Ferrari er verdens mest beundrede bilmærke med et nærmest mytisk image, som selv Steve Jobs fra Apple må have misundt. Herudover er Ferrari det mest vindende bilmærke indenfor motorsporten med blandt andet over 200 Formel 1 sejre.

Den berømte stejlende hest stammer fra en italiensk militærpilot, der havde symbolet siddende på siden af sin flyver. Francesco Baracca, som piloten hed, blev efter mange succesfulde operationer selv skudt ned og dræbt i 1918 under 1. Verdenskrig. Hans forældre gav symbolet til Enzo Ferrari, der først satte det på sin racerbil og siden valgte det som kendingsmærke i sin produktion af Ferrari.

Nok var det min første tur i en Ferrari, men helt sikkert ikke min sidste!

Set i bakspejlet var det...

...også en virkelig stor fornøjelse at mærke speederen i de andre lækre biler.

Jaguaren - med sine 550 hestekræfter - var afsindig cool og vidner om, at den britiske producent leverer andet end aristokratiske gammelmandsbiler. XKR-S-modellen er en smuk og aggressiv V8-fuldblodsracer med en 5,0 liters motor under den blankpolerede kølerhjelm.

Fungerede fint med at bytte biler hver halve time undervejs på ruten, og efter...

...pitstop var det bare med at følge med feltet på næste etape af Nevada Race. Turen ud i det betagende ørkenlandskab og retur til Las Vegas tog godt 3 timer.

Tommelfinger i vejret for en helt suveræn dag på asfalten. Eneste grund til rynken på næsen var, at vi ikke kom til at køre Lamborghini, da den var på værksted. Men det er så samtidig en oplagt årsag til at booke en tur mere, når Las Vegas besøges næste gang :-)

En flok glade danskere i Las Vegas, hvor hele 85 % af de besøgende er amerikanere. En stor del af dem er deltagere i en af de godt 20.000 konferencer, der afholdes i byen.

Kathrine og Christina slubrer drinks i sig og nyder det pragtfulde vejr. I over 300 dage om året lover meteologerne blå himmel og solskin i Las Vegas.

Det enorme poolområde set fra vores værelse.

De mondæne og luxuriøse hoteller ligger som perler på en snor i spillebyen. Ingen af dem kan dog hamle op med poolområdet på Mandalay Bay, hvor du blandt andet kan boltre dig i de mekaniske bølger. Husk lige, at vi er ude i ørkenen!

Tryk på billedet for at se den lækre pool i bredformat.
Læs mere om hotellet på www.mandalaybay.com.

I Las Vegas har lovens lange arm også lange ben!

Sidste chance for gevinst for denne Lonely Cowboy var ved de enarmede tyveknægte ved gaten i lufthavnen. Der findes titusindvis af dem i Las Vegas, hvor indsatsen kan være alt fra få penny til flere hundrede dollars pr. træk/tryk.

NEVADA 2010​

Ankom med manér til Hotel Encore i et drøn af en limousine, og trods den...

...lange rejse var vi et par timer efter landing klar til det vilde natteliv i Vegas. Både torsdag og fredag nat var Stjerneklubben at finde på Surrender, hvor...

...sprutten havde vinterfrakke på, mens...

...en del af kvinderne klarede sig med mindre.

Gik ikke længe før Stjerneklubben tog teten og lavede en "Surrender-slange" hele vejen rundt om den store pool. Hundredvis af gæster sluttede sig til den feststemte kæde af vilde danskere, der ikke holdt sig tilbage i de...

...eventyrligt eksklusive omgivelser!

Vibsen lærer de unge, hvordan man drikker sprut i Skagen!

Efter en sløj selskabsleg er det ikke svært at finde...

...trøst i Las Vegas.

Hørte hende sige: Are you really the most talented webdesigner in Denmark? Siebentburg bekræftede med næsen i sky, mens jeg måtte videre med mit kamera.

Tringolf fik en sludder med Dirty Hairy.

Las Vegas er uforglemmelig hvis man vil opleve natteliv i verdensklasse.

Lørdag nat blev Surrender skiftet ud med XS, der efter sigende skulle have kostet over 100 millioner dollars at designe og opføre. Begge natklubber lå i forbindelse med Wynn-Encore hotellerne, så det er et ideelt sted at bo, hvis planen er at discodanse natten lang under den sorte himmel.

XS meldte alle borde optaget, da vi forsøgte at reservere i løbet af dagen, men det lykkedes os alligevel, da vi ankom. Uden tvivl på grund af skjorten!

En fornøjelse for tredje nat i træk at feste omkring...

...og i en pool.

Mens vi festede løs med rød sodavand og appelsinjuice ved poolen, så...

...opdagede vi aldrig, at der ved et af de andre borde få meter fra os, sad et...

...par verdensberømte sangerinder. Katy Perry holdt sin polterabend på XS med 25 af hendes veninder, og den blev arrangeret af underskønne Rihanna. Skidt pyt med det. Dem får man nok en dans med en anden god gang...nooot :-(

Et af de mest imponerende hoteller langs The Strip er Mandalay Bay, der blev bygget i 1999 og har over 3.000 værelser. Den mest oplagte grund til at slå et smut...

...forbi hotellet er deres imponerende poolområde, hvor en bølge skaber...

...begejstring hvert 90. sekund. Absolut mere sjovt end livsfarligt men ikke...

...desto mindre var et tocifret antal livreddere klar omkring poolen, hvis...

...det skulle vise sig, at en bagstiv DW'er ik' ku' svømme.

Bjarne havde dog forinden både mediteret og varmet sine brystvorter op til
strabadserne i bassinet, så der var ingen problemer med at holde sig oven vande.
Bemærk i øvrigt Kabels hyldest af en "solcreme-tattoo" til SK III (StjerneKlubben 3).

Dagens eneste skramme gik til Weng, der fik et riv over næseryggen.

Madsen flexer sin rynkede CEO-bug = direktørvom. Foran ham i den måbende flok af medarbejdere tænkte en enkelt...

..."er du tosset en dejlig chef", mens...

...resten kæmpede med smertefulde latterkramper.

Tre uger forinden var Miss Universe 2010 blevet afholdt på Mandalay Bay.

The Strip er en strækning på 6,8 km., hvor 19 af verdens 25 største hoteller ligger side om side. Du kan bruge adskillige dage på at gå fra den ene ende til...

...den anden og bare lade dig underholde. Mange af hotellerne har helliget sig et tema som eksempelvis New York-New York med mægtige skyskrabere og Frihedsgudinden.

På den anden side af gaden ligger MGM, der ved åbningen i 1993 var verdens største hotel med 5.690 værelser. Det blev dog siden overgået af The Venetian, der ligger lidt længere nede af The Strip, da de valgte at udbygge deres faciliteter. Oprindeligt var hovedindgangen til MGM gennem en kæmpe løvemund, men det blev bygget om, da mange kinesere ikke ville benytte indgangen. De mente, at det bragte uheld at gå ind i løvens gab, og en mere traditionel indgang blev opført med god feng shui in mente.

Bellagio hylder det italienske område ved Comosøen, og springvandet i den otte hektar store sø mellem hotellet og The Strip er verdensberømt. Se det HER.

Bellagio kostede 1,6 milliarder dollars at opføre, og var dermed historiens hidtil dyreste hotelbyggeri. Det stod klar til at modtage de første gæster i oktober 1998.

Et andet spektakulært hotel er egyptisk inspirerede Luxor med sin lysende kegle på toppen. Går man en tur ind i hotellet, så fornemmes...

...det, at der er temmelig højt til pyramidens top. Luxor har over 4.400 værelser.

Lækker Harley Davidson forhandler på The Strip. Det klassiske rockermærke fyldte 100 år i 2003 og er den fjerde ældste producent af motorcykler i verden. Navnet kommer af de to amerikanske stiftere William Harley og Arthur Davidson.

Lørdag aften ved rouletten blev DanaGamblers Paradise Competition afviklet, hvor et utal af tabere og en enkelt vinder blev fundet efter knockout-princippet.

Anders Kabel stod tilfreds tilbage med titlen og en flok tilbedende kolleger.

Asiatiske byer som Macau og Singapore udvikler sig i en rivende fart, men Las Vegas er stadig verdens største spillemekka med en årlig omsætning i kasinoerne på over fem milliarder kroner. Flere end 35 millioner turister lander hvert år i byen for at gamble, feste, opleve shows og nyde den altid skinnende sol.

Finanskrisen har ikke ladet Las Vegas gå ram forbi. Kasinoernes indtægter er faldet, arbejdsløsheden er steget og antallet af tvangsauktioner er mangedoblet. Disse fakta er dog svære at fornemme i Sin City, der emmer af luksus alle vegne.

Kaiseren på Caesars Palace.
Få et indtryk af det berømte hotel på www.caesarspalace.com.

En af turens højdepunkter var at komme ud af limousinen og ind i...

...de ventende helikoptere, der tog os...

...højt over byen og videre mod Grand Canyon.
Se mere fra den fantastiske tur ved at klikke HER.

Værelserne på Encore er glimrende, men...

...udsigten over Las Vegas er endnu bedre. Det alternative billede blev taget ved at holde linsen helt op til vinduet.

Efter en forrygende SK 3 var det blevet tid til at komme hjem på jobbet igen. Men for otte ud af de 18 deltagere blev turen ufrivilligt forlænget, da vores fly...

...var gået i stykker. Fik besked på, at vi skulle opholde os en dag i Washington DC, hvilket blev modtaget med brede smil. Se verdens gladeste forsinkede passagerer HER.

NEVADA 2009​

Du får set golde bjerge og rå natur ved indflyvningen til Gamblers Paradise.

Du kan naturligvis også vælge at overnatte foran spillemaskinerne.

Kølig detalje i vores minibar på værelset. Når du løfter en genstand fra de to øverste hylder, så har du 30 sekunder til at stille den på plads. Hvis ikke, så registrerer censoren i bunden det og genstanden tilføjes automatisk din regning.

Velkommen til poolparty under åben himmel på XS! Uden sammenligning den mest gennemførte natklub jeg har været på.

En nat i disse mageløse omgivelser med tusindvis af gæster er selv i en brandert helt uforglemmelig. Få et indtryk på www.xslasvegas.com.

Vi havde reserveret madrassen i baggrunden samt et par flasker sprut for 1.000$ og festede til den lyse morgen med Torben, Peter og Nikolaj fra Google Danmark. Madsen er her i gang med at forhandle en lavere klikpris på vores adwords kampagner.

Har aldrig før mødt mennesker, der decideret ikke kan fordrage Barack Obama. Dette tilforladelige par fra Alabama havde mere end vanskeligt ved at acceptere, at USA nu har en farvet præsident. Det fik vi en timelang og engageret debat ud af.

Mindre kompliceret var canadiske Karoline, der var mesterlig til Black Jack.

Ingen grund til at sidde småklemt i taxaen på vej til lufthavnen.

NEVADA 2005​

En aften med Elton John var mere lir end vi lige umiddelbart havde regnet med. Den lille prop af en musikant var ganske sprudlende og øsede hittere af sig fra et utømmeligt repertoire. Stort plus, at man kunne købe en "bucket of beers" til koncerten!

Celine Dion gav en koncertoplevelse af ubeskrivelige dimensioner på Caesars Palace i Las Vegas. Vi blev simpelthen sunget midt over!

At to hardcore drenge fra Brøndbyøsters slum kan blive så bløde om albuerne er uforståeligt. Vi bukker og takker, Celine!

Jensen var flyvende ved bordet og hev 3.000 kr. ud af spillebyen. Jeg var mere beskeden med 14 dollars - men trods alt stadig et overskud.

Hoover Dam er et smukt sted at flyve helikopter. Vores pilot, der blandt andet havde gjort tjeneste Vietnam, gav et par underholdende prøver på maskinens mobilitet.

Stor glæde, når man vinder i "sten-saks-papir" om forsædet.

Hoover Dam er ikke verdens største dæmning, men vel nok den mest berømte.

Skønt helikoptervejr!

Hoover Dam ligger på grænsen mellem Nevada og Arizona. En halv times kørsel fra en af verdens mest vanvittige byer, Las Vegas.