​DANMARK 1974 - ?

​Min livsrejse er begyndt.

​1975 - I Farmors skød.

​1978 - Med Farmor i Tivoli.

​1978 - Fire år og masser af luft til lysene i lagkagen.

​1978 - Et klassisk drengebillede.

​1978 - Politisk pres på kommunalbestyrelsen i Brøndby fra store og små.

​1979 - På ski for første gang.​

​1982 - Da verdens bedste hund var hvalp.​

​1982 - Karrieren er i gang. Jeg knæler yderst til venstre.​

​1983 - Nick, Trine og jeg i vores solbeskinnede baghave.

Schäferhunden blev i øvrigt "opfundet" i 1800-tallet og er i dag verdens mest populære familie- og brugshund.

​1984 - Dagen er reddet for en knægt på 10 år.​

​1984 - Skolefotografen bad om et smil og fik det.​

​1984 - På hovedet på Rømø - Nick, Tja-Tja, Kenneth og Zapp.

​1987 - Et uforglemmeligt sportsligt øjeblik i min ungdom, hvor jeg vandt over en pige ved klubmesterskabene i Brøndby Tennisklub!

​1987 - Tja-Tja, Nick og jeg på Grenen.​

​Sådan var der vist mange, der opfattede Dennis og jeg i teenageårene.​

​1993 - Student og i vildrede - Hvad nu?​

​Bladrer i Hvidovre Avis et års tid efter Studentereksamen kom i hus, og ser pludselig en reklame for en smykkebutik med et billede af os fra den herlige dag. Vi blev således fotomodeller uden at vide det - og i en kæmpe brandert!

​1994 - I Brøndby lærte jeg at ville vinde, og så gjorde det ikke chancen mindre, når dygtige drenge som Ebbe Sand, Kim Daugaard og Allan Ravn var med på holdet.

​1997 - Den runde læderkugle var alvor i et par sæsoner.​

​1998 - Tja-Tja og jeg ved Mutti's 50 års fødselsdag.​

​1998 - Barbadosparty før rejsen rundt om det Caribiske Hav.​

​2005 - DanaWeb tager form - Klik og læs mere.​

​DanaSommerCup 2005, hvor kollegerne skulle...​

...have en kugle for panden.

​2005 - DanaWeb i hjertet af fædrelandet med Amalienborg i baggrunden. ​

​DanaSommerCup 2006 i Nordjylland, hvor vi blandt andet var forbi Den Tilsandede Kirke.

​En uforglemmelig begivenhed, hvor Danmarks største webbureau var på grisefangst i en kæmpe mudderpøl.

​DanaSommerCup 2007 i Carl Mars baghave. ​

​Nå, man kunne ikke nøjes med en enkelt, Jensen! ​

​Verdens værste dag at være bozz. Omkring 100 lagkager blev fyret på os med lige lovlig stor fornøjelse. Klik på billedet og se to knægte, der var ved at omkomme af flødeskum og syltetøj.

​2008 - Det blev til sølv ved DM i indendørs fodbold med flere end 100 deltagende hold. DanaWebs største sportslige præstation hidtil, hvor blandt andet de forsvarende mestre fra Danske Bank fik klø i semifinalen. Flot, drenge!

​Juleaften 2008 i Østerlars Rundkirke på Bornholm. En begivenhed, der virkelig kan anbefales, hvis man har forvildet sig til Solskinsøen i den hellige tid.

​Skulle helt frem til 2009 før jeg kom på min første festival. Hvilken fejltagelse! Burde have lagt vejen forbi den fantastiske event i Roskilde for mange år siden, og...

​...blev faktisk helt stolt af, at vi har så storslået et arrangement på dansk grund. Alle fordomme blev gjort til skamme og tilbage var kun godt humør, musik og solskin.

​Med min far, farmor og farfar på Noma i 2010 blot få dage efter, at restauranten var blevet kåret til den bedste i verden, som den første danske nogensinde. Vi fortærede 16 retter, og

oplevelsen strakte sig fra vanvittigt velsmagende retter til gastronomisk galskab som ex. en...

​...æbleskive gennemboret af en fisk eller en potteplante, hvor selv jorden kunne spises.

​Familien foran Det Kongelige Teater i 2011, som jeg denne aften besøgte for første gang i mit liv.

​12. juni 2011 blev tilværelsen pludselig mere ansvarsfuld. Graviditetstesten viste to positive streger og på trods af blot få måneders kæresteri, så var glæden stor. Få dage efter satte vi os smilende i sandet på Bellevue og lagde planer for fremtiden.

​Med Pernille Sams i Gilleleje for at optage "Liebhaverne" i september 2012. Programmet blev vist på TV2 i januar 2013, og her kan du se et sammendrag.

​I sommerprogrammet "Puk & Herman stævner ud" på DR1 kom...​

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

​...den sympatiske vært sejlende forbi os i kajak for et interview om, hvordan det er at bo ved vandet samt være tilflyttere til Rungsted. Programmet blev sendt 13. august 2014.

​Gæstede Tue og Tony i "Pressen på P3" til en snak om verdens brændpunkter og planen med at komme rundt i alle afkroge. Programmet blev sendt 19. august 2014.

Det romantiske kirkebryllup lader vente på sig, men de juridiske detaljer kom på plads på Hørsholm Rådhus 2. februar 2018 i overværelse af Bertram og hans fire nydelige bedsteforældre.

Geranium fik på imponerende vis 3 stjerner i 2016 - men jeg har 10 af dem.
Fantastisk aften med mine venner for livet i Rasmus Kofoeds køkken. (24. marts 2018)

13. august 2018 var Bertrams første skoledag. God fornøjelse med lektierne, min dreng!

7 år og resten af Bertrams barndom vil være i et hjem med elorgel.

Far og søn med hver sit idol til Julefrokosten ved DanaWeb i 2018. Bro havde årets hit med "Sydpå". Men er sikkert gået i glemmebogen indenfor en overskuelig fremtid. Efter min opfattelse er Anders Matthesen derimod det største komiske multitalent vores land nogensinde har fostret. Mageløs kreativitet, alsidighed og timing i alt, hvad han leverer.

Årets sidste aften i 2018 blev fejret på Nimb, som du kan se flere billeder fra HER.

Underskriften på salget af DanaWeb blev med vemod og stolthed sat i december 2019. Et utroligt kapitel var slut, og selskabet skiftede navn til Group Online med den danske kapitalfond, CataCap, som hovedaktionær. Herefter ventede halvandet år som CEO med sammenlægning og opkøb af andre selskaber inden, jeg i august 2021 lod mig pensionere.

Er med på, at 46 år er en lige lovlig tidlig alder at trække sig fra arbejdsmarkedet. Udgangspunktet er at sammensætte en ny tilværelse med det meningsfulde og lystbetonede i fokus. For mit vedkommende handler det om tid og oplevelser ad libitum med vores børn. I overmorgen er de flyttet hjemme fra, og så er det for sent. Herudover skal livet nydes med rejser og eventyr, hvilket jeg snildt kan bruge fra morgen til aften på at planlægge, udføre og skrive om.

Sidste nat med kliken. Julefrokosten 2019 blev det perfekte punktum for æraen med DanaWeb, hvor Bertram sendte sin mor hjem ved midnat og selv festede videre...

...med både Sølvdreng og Gulddreng.

Sus´ mave fik ikke den store bule under graviditeten med Bertram, da han kom alt for tidligt til verden i uge 27. Så det var både et smukt syn og en moderlig drøm, der gik i opfyldelse, da Sofus gik tiden ud. Efter at have været igennem et langt præmaturforløb, så...

...var det en befriende oplevelse og en stor lettelse at kunne tage Sofus med hjem dagen efter fødslen på Hillerød Hospital. Ingen bekymringer eller utryghed. Ren babylykke.

Et nyt koncept blev introduceret i vennekredsen i sommeren 2020, hvor vi inviterer et velkendt ansigt forbi til en middag og en mandesludder. Første gæst på tapetet var Mads "Blærerøv" Christensen, der imponerede med stort vid og intellekt. Bilder mig ind, at Mads også fandt samtalen relevant, da han først trillede fra arrangementet kl. 01.30 i hans ikoniske 2CV.

De færreste går gennem tilværelsen uden et par gok i nødden. Håber dog ikke, at for mange af Bertrams kræver tre sting. En salto med skrue over i et sengegærde var årsagen.