Koh chang 2011

Sydthailand er indbegrebet af ferie og afslapning, og der er masser af dejlige øer at vælge mellem på begge sider af den Thailandske Bugt. Denne gang faldt valget på Koh Chang, som man kan rejse ned til på godt 6 timer fra Bangkok.

Havde oprindeligt planlagt at holde nytårsaften på Koh Phangan, men aftenen før afrejsen fra Bangkok lavede vi planen om, da vejrudsigten kun lovede sol på den østlige side af bugten. I Khaosan Road nåede vi at shoppe uhørt kiksede briller og fabelagtige t-shirts, der skulle vise sig at blive et storslået hit på stranden nytårsaften. Motivet på midten lyste op i takt med musikkens rytmer, og med en smart lille styring integreret i siden af t-shirten kunne man selv regulere følsomhed og styrke. Tak skæbne, en vanvittig opmærksomhed vi fik på det impulsive udklædningstrick!

Efter at have haft et par mere afdæmpede nytårsfester i Chile og på Cuba de foregående år, så var det...

...et regulært brag på Koh Chang, hvor et par tusinde backpackere var samlet.

En lettere friskfyragtig måde at springe ind i det nye år.

Hvis du ikke er festet træt efter nytårsaften, så er der rig mulighed for  at fortsætte løjerne dagen efter og dagen efter og...vi holdt tempoet i fem dage, hvorefter vi måtte forlade øen for at redde vores lever og komme til kræfter igen.

For at holde en omvendt kronologi, så begyndte vores nytårsaften med en hyggemiddag, hvor hotellet havde bygget en fin scene, der kan ses i baggrunden.

Underholdningen var af yderst svingende karakter, men denne ildsluger skabte en smule drama, da han nærmest stak ild til hele sit ansigt.

Den søde ballonklovn var lige under halvt så begejstret for Pierre, som han var for hende - og vi gruede et øjeblik for, at han skulle kramme hendes skulder af led.

Den thailandske tombola med bamser og legetøj var en blid opvarmning til...

...den fest, der ventede et par hundrede meter længere nede ad Lonely Beach.

Boede på Siam Beach Resort, hvor faciliteterne er som skabt til tømmermænd.

Koh betyder ø. Chang betyder elefant. Så sku' du være klædt på til selv at kunne oversætte Koh Chang.

Koh Chang er den næststørste af alle de thailandske øer, og mere end 70 % af arealet består af regnskov. Phuket er den største.

En kold Singha og en lun solnedgang nydes inden...

...vi igen trak de lange bukser på og rykkede i baren.

Et klassisk syn på en ø i Sydthailand proppet med backpackere. Solen er gået ned og ungdommen flader ud til en voldsfilm på storskærm, mens...

...en tykmavset thai sætter fut under aftenens måltid. Love the lifestyle!

Mødte en endefuld af sjove mennesker i løbet af den lille uges tid, som vi brugte på øen. Hvis du backpacker alene og savner selskab, så er Koh Chang bestemt et godt sted at smide sin rygsæk ned for en tid.