håndbold

En stjerne slukket. En stjerne tændt.​

Mathias Gidsel blev finalens topscorer med 11 netblafrende afslutninger, og han blev tillige den mest scorende spiller i en OL-turnering nogensinde med 62 mål, hvilket...

...ganske fortjent gav plads på turneringens udvalgte hold.​

Uhørt uspændende OL-finale. Kampen var reelt afgjort inden 1. halvleg blev fløjtet af, men...

...den frankofile pausestemning i hallen var kampudviklingen til trods en herlig oplevelse. Værterne forlod på ubegribelig vis turneringen i kvartfinalen, hvor de var i boldbesiddelse og førte med et enkelt mål. På uret manglede blot 4 sekunder, og havde Dica Mem kastet bolden mod fjerneste hjørne af banen var sejren i hus. Den franske stjernespiller kastede helt uforståeligt bolden i armene på en tysker og øjeblikket efter var der udlignet. Det chok kunne franskmændene ikke ryste af sig i den forlængede spilletid, og det mest bitre nederlag i hjemmeholdets håndboldhistorie var en realitet.

Slutfløjt, forløsning og en kvindelig fysioterapeut, der for et øjeblik glemte, at hun ikke var en af spillerne :-)

Opgøret endte 39 - 26 og den mest suveræne OL-guldmedalje i dansk håndboldhistorie var i hus for de rundkredsdansende helte.​