Florida 1999

Det er sjovt at være til Beachvolleyturnering på Miami Beach. Men ikke helt så sjovt, som jeg giver udtryk for på dette billede.

Vi oplevede den berømte strand fra sin bedste side med liv og glade dage.

Miami Sun Hotel hotel i downtown glemmer vi aldrig. Vi havde tjekket ud men glemt at aflevere nøglen, så den ville vi lige returnere. Da vi nærmer os hotellet er alle veje spærret af, der ligger snigskytter på tagene og flere helikoptere kredser i luften. Om aftenen ser vi i nyhederne, at en gal morder med adskillige ofre på samvittigheden har boet på hotellet samtidig med os. Gisp...!

Florida Keys er forbundet af 43 broer. Den sidste af øerne er Key West, der er USA's sydligste punkt, hvor denne grimme kolos står.

Ernest Hemingway er for Key West hvad Elvis Presley er for Memphis. Forfatteren og Nobelprismodtagerens hjem er i dag museum mens Sloopy Joes på hovedgaden praler med at have været stambar for den alkoholglade legende.

Snyd ikke dig selv for at opleve en større sportsbegivenhed i USA. En basketkamp i NBA kan bestemt anbefales, hvor vi blev stort underholdt af et velspillende hjemmehold, Miami Heats, med Alonzo Mourning på holdet.

De lange basketspillere er alletiders,
men man skal ikke glemme at hilse på de dygtige cheerleaders.

Mellem to af kampens perioder blev en oppustelig beholder placeret på midten af banen og en snydeheldig tilskuer blev lukket ind i den iklædt sumokostume. Tilskueren havde herefter 60 sekunder til at fange så mange af de pengesedler, som fløj rundt i beholderen, som muligt. Absurd underholdning er amerikanernes speciale!

Epcot er bestemt værd at bruge en dag på.
www.epcot.com.

Favoritten for knægte i legealderen er uden tvivl Universal Studios.

"Dødens Gab" handler ikke om en søvnig mand, der omkommer. Jensen overlevede med nød og næppe denne hovedløse oplevelse.

En skøn sejltur forvandledes til uhygge, dødsfrygt og masser af tandkød.

The Blues Brothers hittede stort i 80'erne med Dan Akroyd og John Belushi som musikalske frontfigurer.

Besøget i Universal Studios blev krydret med et Mardi Gras optog.

I SeaWorld er der utallige spektakulære oplevelser at hente med havets dyr i hovedrollerne. Bemærk på dette billede, at der står en mand på snuden af den springende spækhugger. Imponerende show!

Havets charmører, delfinerne, gav masser af prøver på deres kunnen.

Måske verdens giftigste slange?
Jensen fandt aldrig ud af det, da den ikke ville bide.

Walt Disney World 25 km. fra Orlando er verdens største forlystelsespark på størrelse med Samsø. Den åbnede i 1971 og er i dag vokset til fem temaparker, to vandlande, hoteller og meget mere. Disneyland i Californien er mindre men ældst.

En fin dag i Walt Disney World og et sted, der skal besøges igen, når man en dag får småfolk.

I downtown Miami stødte vi på Tweety Bird, der er "født" i 1942 som et hankønstegneserievæsen med lige lovlig lange øjenvipper!

Ved Tampa Bay går fugle - på højde med gamle mænd - rundt og kvidrer.

Så glad ville Jensen være, hvis...

...han havde en bil magen til.